top of page

CONCLUSIE

Als ik alles zo naast elkaar zet ben ik enorm positief over de afgelopen periode. 

Niet alleen heb ik bijna al mijn doelen kunnen behalen, ik ben er ook achter gekomen wat nieuwe doelen zijn of welke verbeterd kunnen worden. Een voorbeeld hiervan is mijn onzekerheid en het vele vragen omdat ik gelijk alles goed wil doen. Gelukkig ben ik er al mee bezig om dit te verminderen en blijf ik buiten dat nog steeds bezig achter de naaimachine. Want ja, ook al ben ik daarin enorm gegroeid, het kan altijd beter. 

Naast mijn doelen ben ik ook heel blij met het contact dat ik met Saar heb. Na even wennen konden we elkaar steeds beter inschatten waardoor er een goede klik tussen ons ontstond. We hebben achteraf veel aan elkaar gehad en daar ben ik heel dankbaar voor.

Ook ben ik, na semester 6 en mijn stageperiode, nu zeker van mijn zaak en ga ik afstuderen binnen de ''textiel'' sector. Dit lijkt mij een logische stap en ik zou niet anders willen.

Als ik kijk naar mezelf als ontwerper voor mijn beroepsoriëntatie was ik altijd wel bezig met maatschappelijke onderwerpen in mijn projecten. Dit kon alleen nog alle kanten uit lopen tijdens het uitwerken. Nu ik de afgelopen periode heb doorgemaakt merk ik dat ik als ontwerper nog steeds graag met maatschappelijke onderwerpen werk (op dit moment dus veel klimaatgericht), maar dat probeer te combineren met de textiel sector.

bottom of page